« 2019. augusztus »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
bly

Bly Management
budapesti központú szervezőiroda, mely a magyarországi művészeti szcénát kívánja támogatni szervező, koordinációs és promóciós tevékenységgel, valamint élő események és nemzetközi együttműködések összehozásával.

Mindenekelőtt zeneőrültek és -gyűjtők vagyunk, élményeinket és tapasztalatainkat különböző kulturális területekről hozzuk, mint a zene, film, fotó, színház, képzőművészet, irodalom és egyéb cross-over műfajok.

A zenei profil mellett a Bly a vizuális megjelenéssel is foglalkozik, ezt szolgálja többek között a Kiégő Izzók Vizuális Alkotócsoporttal való együttműködés. A zenei események körítéseként induló, mára már önálló műfajként létező VJ kultúra azonos rangot vívott ki magának a zenei produkciókkal, számtalan rendszeresen működő zenei klub- vagy rendezvénysorozat ma már elképzelhetetlennek tartja a program és a megfelelő hangulat megvalósulását vizuális töltetek nélkül.

Az általánosan vett menedzseri tevékenységek mellett külső munkatársként alkalmi projekteklebonyolítása, fesztiválok programjainak koordinálása, magyar és nemzetközi kulturális együttműködések, turnék, party-k és egyéb szórakoztató vagy társadalmi célú események szervezése és kivitelezése is része profilunknak.

Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző nemzetközi együttműködésekre, partnerségre, olyan produkciók létrehozására, melyek túlmutatnak az ország és Európa határain, követve ezzel a nemzetközi zenei élet egészséges globalizációját.

BlyWorx
A Bly jelentése „esély”, „lehetőség” a Jamaikán beszélt kreol Patois nyelvben, ami pontosan takarja küldetésünket és célunkat. Szeretnénk minél több lehetőséget és támaszt nyújtani az underground szcénának, amely nem tud vagy nem kíván részévé válni a mainstream világnak, illetve az olyan szubkultúrák képviselőinek, akik megfelelő anyagi támogatás, elismerés és szervezeti hovatartozás hiányában, függetlenségük megőrzése mellett szívesen vesznek néminemű adminisztratív és egyéb segítséget. Küldetésünk lényege: összehozni a jó zenét a minőségi vizuális művészettel, s ezáltal keverni és egyesíteni a különböző kultúrákat és színeket. 
 
Tevékenységünkhöz a céges hátteret a Magyarországon hivatalosan bejegyzett KULKOM Bt. biztosítja, mely a KULtúra és a KOMmunkiáció jegyében jött létre. Az oldal arculatát Orosz Ricsi (torzmerev / 1000%) fiatal képzőművész jegyzi.

Bly Lab
a mi személyes kalandunk, a választás szabadsága, elsősorban a saját lelkünk épülésére szolgáló szellemi táplálék, amiről egyszerűen csak azt gondoljuk, hogy érdemes megosztani és szétszórni a világban.
 

PANKKK PLAYHOLD EZERSZÁZALÉK mail to Jogi nyilatkozat