« 2019. augusztus »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
jogi nyilatkozat

A blyworx.com (továbbá a blyworx.hu, blymanagement.com és kulkom.hu) a BlyWorx ingyenes internetes szolgáltatása.

A blyworx.com weboldalainak megtekintésével elfogadod az általunk ezen  az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne használd  weboldalainkat, ha ezekkel a feltételekkel nem értesz egyet! Ha nem vagy megelégedve az általunk megjelentetett információval, akkor jelezd nekünk: info@blyworx.com.  

Szerzői jogok, adatvédelem, felelősség
Minden jog fenntartva. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.
A tartalom más médiában történő megjelentetése vagy bármilyen célú szolgáltatásként való  továbbfelhasználása csak a BlyWorx engedélyével lehetséges és csakis a forrás pontos  megjelölésével történhet. A weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben való tárolása harmadik személy részére nem engedélyezett.
Az itt fellelhető tartalmak ettől eltérő kezelése szerzői jogi  vita tárgyát képezheti.
A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat kizárólag  tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása saját  felelősségre történik. Annak ellenére, hogy a szerkesztők a tartalmat nagy gondossággal állítják össze, nem tudjuk garantálni a weboldalak hibamentességét és az információk pontosságát.
A BlyWorx nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a weboldalak használatával kapcsolatosak, a weboldalak használatából vagy használatra képtelen állapotából származnak, valamint a weboldalak nem megfelelő működéséből,  hiányosságából, hibájából, üzemzavarból,  információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy  vonalhibából keletkeznek.
A blyworx.com oldalakon külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek)  is találhatók. A BlyWorx semminemű felelősséget nem vállal e  kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve e honlapok  adatkezelési biztonságáért
Köszönjük a megértést és az oldalunkon tett látogatást.


PANKKK PLAYHOLD EZERSZÁZALÉK mail to Jogi nyilatkozat